Kändisars sminkmärken, Olika sorters kosmetik

Kylie Cosmetics

Kylie Jenner är dotter till Kris och Bruce Jenner. Hon är syster till både Kendall Jenner och Chloe, Kim och Kourtney Kardashian. Hela livet har Kylie varit i rampljuset men inte riktigt tagit plats själv som yngst i familjen.

År 2015 blev Kylies år. Hon beslutade sig att starta ett eget sminkmärke och har investerat både tid och pengar i sitt företag. Företaget får namnet Kylie Cosmetics och fansen exploderar av lycka. Kollektionen innehåller en mängd olika ögonskuggspaletter, liquid lipsticks i flera olika färger och en del highlighters. Med i hennes sminkserie finns även läppstift, läppennor och borstar i flera olika storlekar. Både borstar och smink ser väldigt fina ut och säljer bra. Det är ofta slutsålt i hennes webshop.

Men med så mycket uppmärksamhet skapas en del problem. Många gör kopior och säljer svart eller säljer på bland annat Ebay. Folk köper det och tror att de har gjort ett kap när de får tag i en billig produkt från Kylie Cosmetics. Dessvärre har de ingen aning om vad produkten egentligen innehåller och har inget att göra med Kylie Jenners eget märke. Det ända som liknar den riktiga varan är den förfalskade förpackningen.

Många får en allergisk reaktion av de falska produkterna och har hört av sig till Kylie Cosmetics. Dessvärre finns det inget de kan göra då det är en förfalskad produkt. I en intervju har Kylie sagt att det känns bedrövligt att se falska kopior ute på marknaden när hon själv har jobbat så hårt för att komma dit hon är idag. Det är också svårt att få stopp på kopiorna då de bara ökar i försäljning.

Kylie Cosmetics kyliejenner är Kylie Jenners varumärke och början på hennes imperium. Att hon är yngst i familjen märks knappast då hon har åstadkommit så mycket redan. Dessutom blev Kylie mamma till en liten flicka i början av februari 2018.