Smink och miljötänk

Förbättra din naturliga skönhet med Verso Skincare

De flesta använder sig av kosmetik i vardagen för att förbättra sitt utseende. En nisch inom kosmetik är smink. Men det hjälper inte mycket att försöka sminka över en dålig grund, därför gäller det att ta hand om det man har så gott det går för att se till att sminket lägger sig bättre.

Fem sätt att bli naturligt vacker

På senare tid har vi börjat närma oss en allt mer osminkad linje när det kommer till smink och kosmetik. Om man inte är helt osminkad så vill man ha en sminkning som ser naturlig och enkel ut för att framhäva det man har. Att skapa drastiska förändringar i ansiktet med hjälp av contouring är passé. Istället använder man smink som ett sätt att se lite piggare och fräschare ut på sin höjd. Men helst ska man kunna slippa smink och se strålande och fräsch ut ändå.

Gör så här för att få ett bättre utseende naturligt:

1. Ät ordentligt.

Majoriteten lider mer eller mindre av näringsbrist på grund av att kosten håller en usel kvalitet på daglig basis och det syns i hyn. Se till att äta grönsaker varje dag och ät framförallt protein av hög kvalitet. Undvik hel- och halvfabrikat.

2. Investera i rätt hudvård.

En av de viktigaste sakerna för att uppnå naturlig skönhet, förutom att ge kroppen rätt näring varje dag, är att ge huden rätt hudvårdsprodukter. Välj märken som håller hög kvalitet och som vet vad din hud behöver. Hudvårdsmärket Verso Skincare är både svenskt och håller en fantastisk hög kvalitet på sina produkter.

3. Peela ansiktet.

Huden drabbas ofta av torrhet, vilket leder till att döda hudceller bildas på hudytan. Genom att regelbundet ta bort det skapar man bättre förutsättningar för att se till att sminket lägger sig bättre på huden.

4. Frisk luft.

Huden behöver nytt syre för att hålla sig fräsch. Ge den frisk luft då och då genom att ta en promenad. Glåmig hy försvinner direkt av en rask promenad eller joggingtur utomhus.

5. Återfukta regelbundet.

Den största boven till rynkor och glåmig hy är torrhet. Se därför till att ha en återfuktande sprej i närheten som du kan spreja över ansiktet under dagen för att ge huden en välbehövligt fuktboost.