Olika sorters kosmetik, Uncategorized

Kosmetik

Kosmetik

Varför vill man sminka sig?

Ja den frågan kan man ställa till flera människor och kanske få lite olika svar.

De flesta som vill sminka sig gör det för att man vill må bra inombords och även utstråla den glädjen till andra människor genom att göra sig fin.

Kosmetika säljs överallt i världen med alla olika märken. Kan man då välja ett märke som är mindre bra än ett annat märke? Jo det skulle nog många säga att man kan göra, men man blir ändå kanske inte lika snygg som att välja ett märke som är mycket mer dyrt att köpa.

Du kan till exempel läsa om produktnyheter på olika sajter där du kan välja bland hår, doft, hud, makeup och naglar. Visst är det underbart att kunna ha internet och surfa bland dessa nyheter och kunna fritt välja bland alla olika märken. Man kan ju läsa mycket om dem och göra sig familjär med alla dem olika sorterna som kan locka oss att köpa en massa kosmetika.

Man kan tänka hur man lättast kan betala för sina produkter, det som finns är factoring som är ett sätt för företagen att erbjuda sina tjänster.

Att ta hand om sina naglar är ju heller inte fel. Man kan ju välja bland så många olika färger nu för tiden. Det finns ju många olika nyanser att välja bland. Mina favoriter är marinblå och svart.

Det finns ju så klart även smink för män, vilket jag inte tror fanns förr i tiden. Allt ifrån concealer till foundation. Detta är verkligen fantastiskt tycker jag, att män också kan sminka sig utan att man ska döma dem för det.

Känner folk sig osäkra ifall dem inte använder kosmetika?

Det är nog inte alla människor som skulle känna sig osäkra men många skulle svara ja på den frågan. Man kan säga att man kanske tror att man är ful ifall man inte använder sig av smink vilket bara är något man själv tror om sig själv, det behöver ju inte alltid vara så som man själv tänker och tycker om saker och ting.

Man kanske vill visa att man är professionell på arbetet och vill snygga upp sig med matchande färger. Man vill imponera på sina kollegor eller på chefen för att kanske få mer respekt och status som person. Ja det finns många skäl till varför man skulle vilja sminka sig och se bra ut.

Alla är vi ju olika men i grunden vill nog alla människor vara trygga i sig själva och då använder vi oss av olika saker för att uppnå den känslan.

Vill man kan man alltid pröva sig fram och se vad det är som kan få en att må bra, genom att använda sig av dem olika kosmetika som finns.