Olika sorters kosmetik

Hälsosam lyster

När man har sminkat sig färdigt med alla önskade produkter händer det att man känner sig lite platt. Man har täckt över alla naturliga drag och linjer. Det finns såklart knep för att få det snyggt och återfå den vackra hälsosamma lystern vi alla strävar efter.

Det finns en mängd olika produkter som kan användas för att uppnå detta. Allt börjar med en återfuktad hy. En bra fuktkräm med vitamin C är en bra start! Det finns även olika toners man kan använda. Den från Pixi glowtonic ger vacker lyster. En primer för att göra huden glowy är också ett bra knep. En sådan primer innehåller ofta små mikropärlor som reflekterar ljuset. Den kan användas innan foundation eller separat.

Känner man fortfarande att huden är lite glåmig och tråkig finns det fortfarande ett vasst kort att använda. Highlighter. Detta är en produkt som appliceras när man har sminkat ansiktet klart. Highlightern appliceras oftast på kindbenen för att framhäva och ge den lyster som man naturligt hade fått ifall solen hade träffat ansiktet.

Det finns såklart olika typer av highlighters att välja mellan. Vissa är väldigt glittriga och som syns betydligt mer än de som är diskreta och endast lite skimriga. De finns också i en del olika färger och det är för att de ska kunna passa dig och din hudton så bra som möjligt. Är du ljus i hyn kan du satsa på en vit och nästan lite skimrig nyans medans en guldfärgad highlighter passar bra för mörkare hudtoner. Givetvis är detta en smaksak och man ska använda det man känner sig bekväm i.