Kändisars sminkmärken

Fenty beauty

Robyn Rihanna Fenty, mer känd som Rihanna, slog igenom internationellt 2005. Hon är född på Barbados och hennes musik är inspirerad av soul, pop och R’n’B. Totalt har Rihanna släppt åtta stycken plattor och hon har släppt ett flertal singlar. Hon har också medverkat i en del filmer och spelat både sig själv och påhittade karaktärer. Hon har även medverkat i liveinspelningar med bland andra Coldplay och Katy Perry.

Rihanna har släppt ett par olika parfymer. Två av dom heter Nude och Rouge Love. Nu på sista tiden har hon även lanserat ett eget sminkmärke som heter Fenty Beauty. Fenty är taget från hennes efternamn.

Märket säljs bland annat på Sephora och i hennes webbutik. Kollektionen innehåller en hel del olika produkter, bland annat foundations, olika highlighter, concealers och läppglans. I hennes serie ingår också ett flertal sminkborstar och något enstaka läppstift. Då märket är relativt nytt finns det både gott om tid och gott om utrymme för att utöka sortimentet.

Hittills har Fenty Cosmetics fentybeauty bara fått positiv kritik av sina köpare och det är en kul vändning att ha gått från att vara enbart sångerska till att ha startat ett eget kosmetikaföretag.